Find os i Google+

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger om virksomheden
Persondatapolitik
Bestilling
Betaling
Fragt
Fortrydelsesret
Klageadgang
Erhvervskunde / offentlig kunde
Reklamationsret
Forbehold


GENERELLE OPLYSNINGER OM VIRKSOMHEDEN

Virksomhedens navn:  
Adresse: 

Telefonnummer: 
E-mail adresse: 
Bankkonto: 
Cvr-nr.:
SKOHORN.DK
Humleballe 115
8700 Horsens
7199 8858
kontakt@skohorn.dk
Den Jyske Sparekasse reg. 8130 konto 6580533971
26143128


PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os hos SKOHORN.DK, har vi brug for følgende oplysninger:
  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos SKOHORN.DK og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
SKOHORN.DK er data-ansvarlig og har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til SKOHORN.DK videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos SKOHORN.DK har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed, rettes til SKOHORN.DK via mail: kontakt@skohorn.dk.

Cookies
Hos SKOHORN.DK anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan afhænger af din browser.

Ved at bruge SKOHORN.DK accepterer du, at vi anvender cookies.

Hvad er en cookie?
Cookies er små tekst-filer, som hjemmesiden placerer på din computer.
Cookies indeholder bl.a. informationer, som sikrer at siden fungerer optimalt.
Cookien identificerer ikke dig som individuel bruger.
Der er to typer af cookies: "Session cookies" og permanente cookies.
"Session cookies" er filer, som slettes, når du lukker din web-browser. Permanente cookies er filer, som gemmes på din computer, indtil de bliver slettet. Permanente cookies sletter sig selv efter en vis periode, men fornyes hver gang du besøger hjemmesiden.
Hjemmesiden anvender både "Session cookies" og permanente cookies.
Vi bruger cookies til statistik, d.v.s. måling af traffikken på hjemmesiden, herunder antallet af besøg, hvilket domæne den besøgende kommer fra, hvilke sider brugeren kigger på, og hvilket overordnet geografisk område brugeren befinder sig i.
Vi bruger også cookies til at forbedre funktionaliteten og optimere din oplevelse af hjemmesiden.

Tredjeparts-cookies
Vores hjemmeside anvender cookies fra følgende tredjeparter:
Google Analytics anvendes til statistiske formål. Du kan afvise cookies fra Google Analytics ved at klikke her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Facebook.com
Twitter.com
Google+
Pinterest

Sletning af cookies
Cookies kan slettes. Hvordan afhænger af hvilken web-browser du benytter. Vi henviser til hjælpefunktionen i din web-browser. Vær opmærksom på, at vores hjemmeside ikke fungerer optimalt, hvis du vælger at slette cookies.

Logstatistik 
Vi bruger en logstatistik hos SKOHORN.DK hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere SKOHORN.DK.

 

BESTILLING

Hos SKOHORN.DK kan du kun bestille varer via vores website.
Har du forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os.
Alle priser vises inkl. moms og andre afgifter.
Priserne er dagspriser.
Når du handler hos SKOHORN.DK indgås aftalen på dansk.
Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til kontakt@skohorn.dk.
For at handle hos SKOHORN.DK skal du være fyldt 18 år og have eget elektronisk betalingskort 

Sådan handler du hos os
  1. Find den/de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven ved at trykke "Læg i kurven". Gå herefter til kassen.
  2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. Vælg betalings- og forsendelsesmetode
  4. Godkend vores forretningsbetingelser og at de indtastede oplysninger er korrekte.
  5. Tryk på "Godkend ordre". 
  6. Indtast dine kortoplysninger.
Efter ordren er gennemført, vil du blive præsenteret for en kvittering for gennemført ordre, som vi anbefaler du printer ud.
Du vil også modtage en ordrebekræftelse på mailadressen du har oplyst.
Den endelige faktura fremsendes med varen.
 

BETALING

Hos SKOHORN.DK har du følgende betalingsmuligheder:
  • Bankoverførsel. Beløbet overføres til Den Jyske Sparekasse reg. 8130 konto 6580533971. Skriv venligst ordrenummeret der står øverst på ordrebekræftelsen i "Besked til modtager". Varen sendes umiddelbart efter vi har registreret din betaling. Er beløbet ikke indbetalt inden for 5 hverdage  slettes ordren automatisk.
  • Dankort
  • Visa Dankort
  • MasterCard
  • MobilePay
Beløbet hæves først på dit betalingskort, når varene sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypteret (SSL).

 

FRAGT / LEVERING

Alle varer sendes med Post Danmark. Der er ikke mulighed for afhentning eller aflevering på vores adresse.
Vi tilbyder følgende fragtmuligheder:
- uden omdeling / vælg selv udleveringssted* - pakken bliver lagt til afhentning hos nærmeste postbutik eller en af Post Danmarks pakkebokse efter eget valg.
- med omdeling - pakken bringes ud med Post Danmark. I tilfælde af du ikke er hjemme når pakkebudet kommer, lægges der besked om at du kan hente pakken på nærmeste udleveringssted.
Du kan tilvælge 'Flexlevering' og angive hvor postbudet må stille pakken, i tilfælde af du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Bemærk ansvaret for pakken overgår til dig når postbudet har stillet pakken på det angivne sted.

- erhvervsforsendelse - pakken bringes ud til virksomhedens adresse.


*P.g.a. længden på visse varer, er denne leveringform ikke altid mulig.

Leveringstiden er under normale omstændigheder 1-3 hverdage.
Varer sendes til Danmark med undtagelse af Grønland og Færøerne.
Vi sender ikke til postboksadresser.


FORTRYDELSESRET

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos SKOHORN.DK. Fortrydelsesretten er gældende fra den dag, du modtager varen.

For at afgøre om du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, må varen prøves. Dog skal den tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde som da du modtog den. Kort sagt må du prøve varen som i en fysisk butik. Hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart væsentligt forringer dens salgsværdi vil vi tilbagebetale det beløb vi vurderer at kunne gensælge varen til.

Evt. originalemballage udgør en væsentlig del af varens værdi. Den intakte emballage skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt

Ved fortrydelse af købet bedes du udfylde vedhæftede fortrydelsesformular og sende den til os, evt. sammen med varen, eller rette henvendelse til os pr. mail. Vi skal senest have varen retur 14 dage efter du har rettet skriftlig henvendelse til os.

Udvidet fortrydelsesret
Varer købt i december måned kan returneres til og med 14. januar følgende kalenderår.

Hvis du fortryder købet, skal varen returneres til:

SKOHORN.DK
Humleballe 115
8700 Horsens

Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen. Varen vil dermed automatisk blive returneret til os. Du skal dog stadig rette skriftlig henvendelse til os om fortrydelse af købet for at gøre dit krav gældende. Bliver SKOHORN.DK pålagt fragtudgifter i forbindelse med nægtet modtagelse vil denne udgift blive fratrukket det oprindelige beløb.
Ved fortrydelse af køb indsætter vi beløbet  på det kort/kontonr. du har betalt med, når vi har modtaget varen og kontrolleret, at den lever op til reglerne om fortrydelsesret.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til SKOHORN.DK's kundeservice pr. mail kontakt@skohorn.dk
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.) Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

REKLAMATIONSRET

Når du handler hos SKOHORN.DK har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler at du reklamerer så hurtigt som muligt. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger til at sende varen retur til os.

Varen skal sendes til:

SKOHORN.DK
Humleballe 115
8700 Horsens

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Brug gerne vores returformular, da det fremmer ekspeditionstiden. Returformularen finder du her.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan refundere dine fragtomkostninger.


SÆRLIGE BETINGELSER FOR ERHVERVSKUNDER
Hander du os som erhverv / offentlig kunde gælder de samme betingelser som for privatkunder dog med følgende ændringer:
Der er ikke fortrydelsesret
Der er 1 års reklamationsret fra fakturadato.
Varer købt på kredit forbliver SKOHORN.DK's ejendom indtil vi har registreret det fulde fakturabeløb.

 

FORBEHOLD

Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, samt leveringssvigt.